Apartmanok

4 fős apartmanok (1. és a 3. számú)

A 4 fős apartmanokban 2 db különálló szoba található. Mindkét szoba felszerelt 2 db fekhellyel, amely igény szerint franciaággyá alakítható kényelmes matracokkal, okos tévével. A fürdőszoba és a WC külön helységben van. A konyha jól felszerelt: Mikrohullámú sütő, indukciós főzőlap, légkondicionáló, elektromos norvég fűtőpanelek, illetve egy pici fagyasztóval is ellátott, beépített hűtőszekrény áll rendelkezésre. Ezenkívül vízforraló, kenyérpirító, páraelszívó, edények, evőeszközök, tányérok, főzőedények, alapvető fűszerek, társasjátékok, kártya.

Reggeli: Lehetőség van a közelben lévő Sajtműhelyből házi jellegű,  finomságokat rendelni, étlap szerinti árakon.

Az apartmanok 16.000 Ft/fő/éj áron foglalhatók!
IFA 18 év felett 500 Ft/fő/éj, amely a helyszínen készpénzben fizetendő!

2+1 fős apartmanok (2. és a 4. számú)

A 2 + 1 fős apartmanokban 1 db szoba található. A szoba 2 db fekhellyel felszerelt, amelyek igény szerint franciaággyá alakíthatók kényelmes matracokkal, (pótágyazható*), okos tévével. A fürdőszoba és a WC egy helységben található. A konyha jól felszerelt: Légkondicionáló, elektromos norvég fűtőpanelek, mikrohullámú sütő, indukciós főzőlap, illetve egy pici fagyasztóval ellátott, beépített hűtőszekrény ezenkívül vízforraló, kenyérpirító, páraelszívó, edények, evőeszközök, tányérok, főzőedények, alapvető fűszerek, társasjátékok, kártya.
Reggeli: Lehetőség van a közelben lévő Sajtműhelyből házi jellegű,  finomságokat rendelni, étlap szerinti árakon.

Az apartmanok 16.000 Ft/fő/éj áron foglalhatók!
Pótágy*:  8.000 Ft/fő/éj
IFA 18 év felett 500 Ft/fő/éj, amely a helyszínen készpénzben fizetendő!

Minden apartmanban tiszta ágynemű, törölköző, mini szappan, hajszárító, elsősegélydoboz, biztosított. A pihenőpark teljes területén a WIFI szolgáltatás ingyenes. Az apartmanokhoz fedett terasz tartozik, kényelmes rattan ülőgarnitúrával bútorozva.

Hangulatos, fedett kerti sütögető

Egyedi tervezésű fedett épület, ahol kedvetek szerint készíthettek el finomabbnál finomabb grill ételeket, bográcsban főtt egy-tál ételeket, melyhez tűzifát biztosítunk és faszén is beszerezhető a helyszínen. A sütögető szintén fel van szerelve eszközökkel (bogrács, grillrács stb.) és fel van töltve egyszer használatos, eldobható edényekkel. Két grillező és egy bográcsozó állás került kialakításra a hozzá tartozó asztalokkal és padokkal.
A kifüggesztett tűzrakási szabályok betartása kötelező!

Parkoló és kerékpár tároló

A pihenőparkhoz egy 300 m2-s, kamerával megfigyelt parkoló tartozik. Az elektromos kapuhoz távirányítót biztosítunk.

Foglald le most a szállást!

Scroll to Top