Rólunk írták

Maximálisan elégedett

Rated 5 out of 5
július 24, 2022

Kedves Rita és Csaba!
Köszönjük, hogy itt eltölthettünk egy pár emlékezetes, élményekben gazdag napot. Mindennel maximálisan meg voltunk elégedve – az otthonos, modern, minden igényt kielégítő szállással és kedves, barátságos vendéglátóinkkal.
Mindenkinek csak ajánlani tudjuk!
Miki és Rita

Miki és Rita

Kiemelkedő

Rated 5 out of 5
július 10, 2022

Fantasztikus környezet,igényesen kialakított házikók,a berendezés modern és minden igényt kielégítő,a házigazdák Rita és Csabi pedig csodálatos,segítőkész emberek!A kert gyönyörűen kialakított,jól felszerelt hely van külön a sütögetésre,a part közel van,horgászási,csónakázási lehetőséggel.Mindenkinek csak ajánlani tudom!Mi biztosan visszatérünk még!

Erika és Zsolt

Nagyon köszi... 🙂

Rated 5 out of 5
július 10, 2022

Szerintem gyönyörű hely. Nagyon szuper .. tulajdonosokkal.🙂

Vincze István

Szuper

Rated 5 out of 5
július 10, 2022

Nagyon szuper.

Vincze István

Legjobb hely

Rated 5 out of 5
július 10, 2022

A legjobb hely, ahol voltam! Patyolat tisztaság, mindennel felszerelt házak. A park csodálatos, katalógus kertnek is mondhatnám! Rita és Csaba a legjobb házigazdák, nincs olyan kérés vagy kérdés amire ne tudná a választ, vagy ne oldaná meg! Köszönöm, hogy itt lehettem, és várom a következő találkozást!
Viki és Tibor

Turda Viktória

Nagyon jo hely...

Rated 5 out of 5
július 10, 2022

Nagyon kellemes kornyezetben,Rita es Csaba minden kerdesre valaszolnak es segitenek,szuperul felszerelt hely igazi nyugalom szigete….

Hadnagy Viktoria

Fantasztikusan hely!!

Rated 5 out of 5
június 28, 2022

Kedves Rita és Csaba✌️😉
Köszönjük azt a mesebeli élményt amit a kuckóitok nyújtott nekünk.
Csodálatos a végső részletekig, megálmodott és kivitelezett pihenő parkotokhoz.✌️🙏😉
Nagyon jól éreztük magunkat….

Zsolt Kreisz

Mindenki által követendő példa 🥰

Rated 5 out of 5
június 26, 2022

3 napot (2 éjszakát) töltöttünk ezen a gyönyörűen megálmodott és kivitelezett helyen. Kerékpárral érkeztünk és már a bejelentkezés előtt is minden flottul, nagyon rugalmasan ment. Timi, aki a házat (4-es számú) átadta, nagyon kedves, figyelmes, gondos és igazán jó fej volt, ami végig az ott tartózkodásunk alatt is így folytatódott! A ház és a környezet minden igényünket maximálisan kielégítette, látszik, hogy átgondolták a tulajdonosok a funkciókat és ennek vetették alá a berendezéseket, felszereléseket. Minden tényleg úgy van, mint a képeken és a leírásban! A tulajdonos (Csaba) pro aktívan ajánlott és készségesen szervezett a közeli kikötőből vízi túrát, amit szintén csak ajánlani tudok. Felejthetetlen 3 napot töltöttünk itt, ahová biztosan visszatérünk még. Példaértékű, ahogy ez a helyet üzemeltetik, sok ilyen kellene még!

Éva és Tamás

Minden igényünknek megfelelt

Rated 5 out of 5
június 25, 2022

Kedves Rita és Csaba!
Csatlakozni tudunk csak az előttünk lévő véleményekhez. Kedves fogadtatásban volt részünk😊 Imádtunk minden pici részletet, amitől az egész házikó hangulatossá lett varázsolva. Kényelmünket teljesen biztosította nem csak a benti lét, de az igényesen kialakított kert is, amire a teraszon üldögélve láttunk rá. Sok-sok program van a környéken, így az egész család jól érezheti magát. Szívből ajánlunk benneteket másoknak is!

Ági

Csoda hely, kiemelekedő minőség

Rated 5 out of 5
május 2, 2022

Egyedi, stílusos, minden részletében igényes és magas színvonalú szálláshely, igazi ékszerdoboz az egyik legszebb részén a Tisza-tónak, Tiszaörvényben. Mindenkinek ajánlott,aki kikapcsolódni, pihenni, feltöltődni szeretne. Elő és utószezonban is! Csoda hely!

Dóri

Minden részletében pazar 🙂

Rated 5 out of 5
október 13, 2021

Kedves Rita és Csaba!
4 napot töltöttünk utószezonban a Pihenőparkban és kisimult arcvonásokkal, testben és lélekben pihenten távoztunk 🙂 A hely gyönyörű és a környezet is pazar. Aktív és passzív pihenésre vágyóknak ideális. Köszönjük a figyelmet, kedvességet és vendégszeretetet amit kaptunk Tőletek. Nagyon jól éreztük magunkat!

Vincze József és Vincze-Treiber Henrietta

Csodaszép

Rated 5 out of 5
szeptember 8, 2021

Kedves Rita és Csaba!
Nagyon örültünk, hogy ráleltünk erre a csodaszép helyre, melyet nagyon igényesen alakítottatok ki. Páratlanul szép, gondozott növényzettel körülvett kis lakályos házakkal, melyek pazarul felszereltek mindennel. Bármilyen évszakban kellemes pihenést nyújtanak. Az ember nem is vágyhat ennél szebb, nyugodtabb helyre. A fogadtatás is nagyon kedves volt. Remélem, hogy még visszatértünk hozzátok! Köszönjük és gratulálunk! Bátran ajánljuk azoknak, akik szép, nyugodt helyre vágynak a Tisza-tó környékén.

Ági&Béla

Több mint amire számítottunk

Rated 5 out of 5
augusztus 27, 2021

Nagyon igényes, harmonikus környezet. Itt mindenki jól érezheti magát, köszönjük a szíves vendéglátást.

L Bandi Hajni

Csodás szállás, kedves Vendéglátók

Rated 5 out of 5
augusztus 6, 2021

A kis házikók egy meleg otthon kényelmét nyújtják. A berendezés hangulatos, minden apró részletben látszik a gondoskodás. Ez nem is csoda, hiszen a Vendéglátók csupaszív emberek, akik minden vendégük számára a feledhetetlen pihenés lehetőségét nyújtják. Bizom benne, hogy még töltekezhetünk e mesés paradicsomban!

K. Mónika

5 csillagos sállás!

Rated 5 out of 5
július 29, 2021

Sok helyen jártam a világban és szálltam meg sok magas színvonalú helyen, de itthon most először éreztem ugyanazt a kellemes érzést mint itt, az Örvényi Horgony Pihenőparkban. A tulajdonosok magasra tették a mércét! Csak tiszta szívből gratulálni tudok nekik.

Ibolya

Paradicsom a paradicsomban!

Rated 5 out of 5
július 29, 2021

A varázslatos és egyedi hangulatú Tisza-tavat csak a szállásunk varázsa, kényelme tudta felülmúlni! Csak gratulálni tudunk és sok egészséget és kitartást kivánunk Ritáéknak.

István

5 csillagos szállás!

Rated 5 out of 5
július 20, 2021

No komment, csak ajánlani tudom mindenkinek a Pihenőparkot!
Érdemes ide ellátogatni és lehorgonyozni néhány éjszakára.
Hasonló színvonallal itthon még nem találkoztam.
Csak gratulálni tudok Ritáéknak!

Réka

A nyugalom szigete a Tisza-tónál!

Rated 5 out of 5
július 20, 2021

Csodás környezet, igényes házikók, nagyon kényelmes ágyikók!

István

Igényes, komfortos, gyermekbarát szálláshely

Rated 5 out of 5
július 12, 2021

Köszönjük Ritának és Csabának, hogy mindenben partnerek voltak, és azért is, hogy létrehozták ezt a kis béke szigetét a Tisza-tó mellett. Aki igényes, kényelmes, tiszta és nyugodt szállást keres, annak bátran ajánlom ezt a lehetőséget. Köszönünk mindent, még egyszer!

W. Imola

Csodaszép

Rated 5 out of 5
július 10, 2021

Szép hely, nyugodt környék, közel a kikötőkhöz.
Kedves tulajdonosok 🙂
Másoknak is ajánlom!

Noémi

Írj véleményt a Pihenőparkról!

Őszintén kíváncsiak vagyunk a véleményedre és értékelésedre. Kérjük írd le tapasztalataidat és segíts ezáltal másoknak is dönteni a szállásfoglalásnál.

Scroll to Top